Weblinks

bijbelsebron.nl

Waardevolle website waarin diverse sprekers (waaronder ikzelf) diverse actuele Bijbelse thema’s behandelen in professionele video’s. Van harte aanbevolen!


stempublishing.com

Engelstalige website met duizenden artikelen en boeken van de ‘broeders’ uit het begin van de 19e eeuw tot halverwege de 20e. Een archief van onschatbare waarde met gezond onderwijs vanuit de Bijbel.


oudesporen.nl

Zeer betrouwbare website met een schat aan onderwijs over alle Bijbelboeken in het Nederlands.


kingcomments.com

Deze website van Ger de Koning is gemaakt om het lezen van de Bijbel te stimuleren. De teksttoelichting is bedoeld als een hulp bij persoonlijke studie van de Bijbel.


goddienen.nu

Op deze website vindt u een voortreffelijke weerlegging van vele hedendaagse invloeden binnen de kerken van Nederland. Zowel de charismatische als de contemplatieve dwalingen worden besproken en weggezet als moderne afgoderij. Daarnaast stelt de schrijver de Heer Jezus voor als het middelpunt van alles wat God verlangt. Zeer aan te bevelen.


BOEK: Romans verse by verse – William R. Newell

In his book Romans Verse-by-Verse, William Newell explores the truths of Christ’s salvation exactly as they are found in the rich text of Romans. Written by the Apostle Paul, Romans is often considered one of the most important books in the Bible.